Egyéb laptopok
Egyéb általunk kínálat laptopok bemutatása nagy vonalakban.
Egyéb laptopok

Kínálatunkban jelen vannak időnként otthoni felhasználásra szánt laptopok is, melyekről egy rövid bemutatást nyújtunk. Illetve azon laptopokról is melyek kevésbé ismertek, illetve nehezebben beszerezhetőek.

Tartalom:

1. Acer
2. Apple
3. ASUS
4. Samsung
5. Sony
6. Toshiba
 

Acer:

Az egyik legmegbízhatóbb márka a középkategóriában. A világ harmadik (!!!) legnagyobb informatikai gyártójáról (a HP és a Dell után) van most szó. Itthon kevésbé reklámozott, ám mégis ismert, és elismert márka.
Travelmate sorozatú laptopjaikra pedig az üzleti laptopokra jellemző tulajdonságok is ráillettek. Bátran választható márka, persze itt is érdemes nem a legolcsóbb darabokat választani, és tisztában lenni az otthoni gépek tulajdonságaival.
 


Szálcsiszolt fém fedlap. Luxus érzet. Minőség, és megjelenés együtt.

Vissza az oldal tetejére

Apple:

Igazából hívhatjuk üzleti kategóriás laptopnak is, hiszen minőségben, megjelenésben, tartósságban egyáltalán nincs hiány, sőt, az egyik legnagyobb prémium márka. Alap esetben ezek a gépek nem Windows-t futtatnak (bár telepíthető már az új modellekre, ahol már Intel processzorral szerelt gépekről beszélünk), hanem a már iPhone készülékekből ismert iOS rendszert. Egyedül az áruk miatt nem elterjedtek hazánkban, az üzleti életben pedig az operációs rendszerük miatt.


MacBook Pro, eszméletlen teljesítmény, minőségi anyagok, iOS rendszer.


Vissza az oldal tetejére

ASUS:

A márkát mindenki ismeri. Minőségi termékeket gyártanak, már évtizedek óta, de inkább az otthoni és játékos felhasználóknak fejlesztenek laptopokat. A márkáról elmondható, hogy az informatika minden területén megtalálhatóak, az asztali számítógépek és azok alkatrészeitől kezdve a laptopokon át az okos telefonokig. Termékpalettájuk széles, akár csak az árszabásuk. Mint minden márkáról itt is elmondható, hogy a drágább gépeiket érdemes választanunk, és helyén kezelni az otthoni változatokat. Az általunk kínált laptopok esetében mi is figyelünk arra, hogy megbízható szériát kínáljunk. Külön említést érdemel az ultrabook kategóriában a gyártó, hiszen ultrabook jellegű gépeik kimagaslóan jó minőséggel rendelkeznek.


Asus Ultrabook. Teszt győztes, prémium minőségű laptopok.


Vissza az oldal tetejére
 

Samsung:

Az 1938-ban alapított cég az elmúlt években az egyik legtöbbet fejlődött, ipari óriássá nőtte ki magát. Ez a "kis" Dél-Koreai cég, az ország GPD -jének 20%-át termeli meg! 2009-es bevételei alapján a világ elsőszámú technológia cége volt. A Samsung márka mára már az egyik legnagyobbak közé tartozik világszerte. Termékeik megbízhatóak, és elérhető áron kaphatóak. Innováció terén sem kell szégyenkeznie a cégnek, rengeteg újítást köszönhetünk nekik, elég ha csak telefonjaikra, kijelzőikre gondolunk. Otthoni laptopjaikról mint a "Samsung series 3" laptopokról elmondható, hogy alkatrész felhasználásuk és hűtésrendszerük meglepően jól sikerült. Persze itt is mindenkit lebeszélnénk a nagyon olcsó darabokról. A Samsung series 7 illetve 9 sorozatok pedig kimagasló minőséget nyújtanak a felhasználóknak.


Samsung Series 9 Ultrabook kategóriás laptop: extra vékony, prémium anyaghasználat, nagy teljesítmény.


Vissza az oldal tetejére

Sony:

Az egyik legnagyobb Japán minőségi gyártó mindenki számára híres, elég csak a Sony Walkman termékükre gondolni, ami a 80-as évek egyik legnagyobb durranása volt. Minőség, tradíciók, elegancia, fejlesztés mind a számlájukra írható. Nem belépő szintű áru készülékeik ellenére, mégis elterjedt hazánkban. Otthoni és profi szériát egyaránt gyártanak. Jelen vannak a számítástechnika, zene lejátszók, tv készülékek, fényképezők, kamerák, konzolok (playstation) és telefonok világában. Laptopjaik terén sem érheti őket sok kritika, mindig extravagáns design, minőségi anyaghasználat jellemezte drágább, profi gépeiket.


Sony Vaio Pro, a világ legkönnyebb ultrabookja.


Vissza az oldal tetejére


Toshiba:

Egy jól ismert Japán multinacionális vállalat, mely 1939-ben alakult. Termékpalettájuk széles, jelenleg a világ 5. legnagyobb informatikai beszállítója. Ipari és otthoni fejlesztések terén is kimagaslóak. Gyártanak erőműveket, vonatokat de mobiltelefont is. Számítástechnikai világában sokat találkozhatunk velük, akár egyéb márkák készülékeiben mint alkatrész beszállító is. Otthoni laptopjaik terén ugyan az mondható el mint a többinél, hogy az olcsóbb darabokat elkerülve nem kapunk rossz minőséget.

A kakukktojás, Tecra:
A Toshiba Tecra laptopok bizony erős üzleti kategóriás termékek. Magnéziumváz, cseppálló billentyűzet, gyorsulásérzékelővel védett merevlemez, közel egy méter magasságból is ellenáll a sérüléseknek, egyszóval mindent tud amit a nagyok. Sajnos viszont kevésbé elterjedt, pedig a Tecra család 1996 óta a piacon van, és minőségre panasz nem lehet a termékeiket illetően.


Egy Toshiba Tecra. A kinézet is árulkodó: ez bizony üzleti laptop.
 

Az alábbi videó jól prezentálja, hogy ez bizony egy kiváló üzleti kategóriás laptop.
Vissza az oldal tetejére 

 


 

 

 


Facebook